014 58 71 60

Architect Hilde De Weert uit Geel

Welkom thuis.

Bouw- of renovatieplannen? Ecologisch bouwen en/of energiezuinig wonen? Prima dan bent u hier alvast aan het juiste webadres. Met Hilde De Weert heeft u een deskundige architect en betrouwbare partner gevonden voor het uittekenen van uw droomwoning. Welkom thuis!

Hilde De Weert ingenieur-architect met plannen.

Hilde De Weert kreeg de bouwmicrobe te pakken op de afbraakwerken waar ze als kind een helpende hand uitstak. Jaren later ruilde ze de afbraakwerken in om zich op wat meer “constructieve activiteiten” toe te leggen, met name haar studies voor burgerlijk ingenieur-architect.
Sinds 1995 heeft Hilde al heel wat succesvolle bouwprojecten in Geel, Mol en andere gemeenten in de Kempen gerealiseerd. Eerst als architecte in bijberoep en sinds 2002 als voltijds zelfstandig architecte.

Op maat van uw ideeën.

Of u nu voor het bouwen of renoveren van een huis, appartement, eengezinswoning, open bebouwing, half open bebouwing of loft hebt gekozen. Hilde De Weert heeft alles in huis om uw ideeën vorm te geven.

Afspraak met uw droomhuis.

De weg naar uw droomhuis begint bij Hilde De Weert met een vrijblijvend gesprek. U vertelt haar alles over uw leefgewoonten, ideeën, wensen en budget zodat het eerste (gratis) voorontwerp meteen aan uw belangrijkste verwachtingen beantwoordt. Maak hier een afspraak met uw droomhuis.

Erkend EPB-verslaggever

Sinds 2006 moet elke (ver)bouwaanvraag voldoen aan verschillende eisen omtrent energiezuinig wonen. Hilde De Weert is erkend EPB-verslaggever (EPB staat voor energieprestatiebeleid) en kan uw EPB-aangifte opmaken en indienen voor het verkrijgen uw energieprestatiecertificaat (EPC). Ook in de eigen ontwerpen houdt Hilde De Weert steeds rekening met energiezuinig wonen. Dit niet alleen omwille van de bestaande regelgeving, maar ook en vooral uit persoonlijke interesse.

CONTACT

HILDE DE WEERT Tel.: 014 58 71 60
Kievermont 120 Gsm: 0477 60 81 93
2440 Geel - België hilde.de.weert@skynet.be
BTW BE0708 758 016
Back to Top